Forum

Calvert lewin mangler point for assist mod manu


Hej Salamesen,

Vi følger Premier Leagues officielle statistikker. Her er Calvert Lewin ikke tildelt assist. Derfor heller ingen assist hos os. Ændrer det sig, så ændrer vi det naturligvis også.

Du kan se kampens officielle statistikker her --> https://www.premierleague-.com/match/58970

Håber det gav klarhed.

God aften.

Mvh,
Andreas - Holdet.dk

Måske Swush skulle indsætte hvor man tager sine feed fra ved hvert spil. Det kan ikke koste mange minutter at linke til det via hvert regelsæt i spillene.

John Andersen31.200PræmievinderTop 1%Top 10%Top 10%Top 1%PræmievinderTop 1%PræmievinderTop 10%PræmievinderTop 1%Top 1%
YNWA... Come on Liverpool <3

I skulle tage at se tv HOLDET, Lewin laver en ganske klar assist - og hvordan I kan give Rashford assist ved 1-2 målet, det fatter jeg ikke, se nu situationerne igennem.

I ødelægger jeres eget spil, hvis man føler, at man lige så godt kunne have slået plat eller krone om jeres beslutninger.

Lige her må jeg altså støtte Swush ;)
Hvis man ser slow-motion og forskellige vinkler på Bernards mål i går, så kan man se, at det faktisk er Lindelöf og ikke Calvert-Lewin der header bolden i fødderne på Bernard.

Og hvad angår assisten til Rashford, så er det da Rashford der laver afleveringen til B. Fernandes, som så skyder den i kassen? Det er vel en assist?

Enig. Nu går swush efter hvad der gives på : https://www.premierleague-.com/.... Så følger man dette.. Men vil være lækkert hvis man fra start af også ville indsætte links i alle andre ligaer desangående... Det er jo bare at skrive det ind i reglerne for hvert spil... Er det svært, Swush ?

John Andersen31.200PræmievinderTop 1%Top 10%Top 10%Top 1%PræmievinderTop 1%PræmievinderTop 10%PræmievinderTop 1%Top 1%
YNWA... Come on Liverpool <3